GEFELICITEERD

Kom bij de X4ever-beweging
Duizenden mensen in de hele wereld houden hun gewicht op peil met OGX

LINDA

GROSS

“Ik ging op de weegschaal staan in juni 2016 en ontdekte dat mijn gewicht nog nooit zo hoog geweest was. Ik was 58 jaar, uitgeput en ontmoedigd. Ik beloofde mezelf op die dag om er verandering in te brengen. Ik begon te sporten en meer water te drinken. Bij puur toeval, maakte ik kennis met FENIX tijdens die eerste week en ik greep de kans om het te proberen. Ik verloor 3 kilo in de eerste week door twee shakes per dag te drinken ter vervanging van twee maaltijden. De shakes waren simpel te bereiden,handig en ik had die altijd bij me. Ik begon met wandelen, langzaam in het begin, en toen de kilo’s eraf gingen, was ik in staat om verder en sneller te wandelen. Voor het eerst in jaren, haalde ik mijn fiets boven en begon te fietsen op de weg langs een rivier in de buurt.Ik verloor 21 kilo in 5 maanden. Het is ongelofelijk hoeveel energie ik nu heb.FENIX heeft me de gelegenheid gegeven om af te vallen en een
gezonde, actieve levensstijl te hebben en ik vind het heerlijk!”

FERNANDO

RODRIGUEZ

“Ik vind de smaak van FENIX heerlijk. Sinds ik de shake twee keer per dag ben beginnen te drinken, heb ik meer energie en ik voel me erg gemotiveerd om een actieve en gezonde levensstijl na te streven. Sinds ik met het programma begonnen ben, ben ik 31 kilo afgevallen en mijn vrouw is 15 kilo kwijt. We houden van hoe we eruit zien, ons zelfvertrouwen is heel erg omhoog gegaan en we laten zien dat alles mogelijk is als je je engageert en erin gelooft.Ik kijk ernaar uit om in 2017 nog 20 kilo weg te laten smelten, mijn nieuwe levensstijl te blijven volgen en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.”

LESLIE

DRAKE

“FENIX is makkelijk te drinken, betaalbaar en het belangrijkste : verrukkelijk! Ik hou van de eenvoud ervan en ik kijk er elke dag naar uit om de shake te drinken als ontbijt en avondmaal. Aangezien ik de FENIX twee keer per dag gebruik, heb ik een ongelofelijke transformatie in mijn leven gezien. Wanneer ik in de spiegel kijk, zie ik een vrouw die weer wordt zoals ze jaren geleden was toen ze in haarzelf geloofde. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik heb veel meer energie en ik doe wat ik kan om anderen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.Ik heb al 4 kledingmaten minder en ik ben nog niet klaar. Mijn doel is om 60 kilo te verliezen en de wereld te laten zien wat
bereikt kan worden wanneer je je erop toelegt om je FENIX te vinden!”

SIMPEL. GEMAKKELIJK. EFFECTIEF.

MAALTIJDPLAN

Soms zijn de simpelste dingen in het leven de beste.

Het vervangen van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een FENIX maaltijdvervangende shake bevordert gewichtsverlies. Het vervangen van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door FENIX maaltijdvervanger bevordert het op peil houden van het gewicht na gewichtsverlies.

Zo simpel als wat.

LICHAAMBEWEGINGS- MOGELIJKHEDEN

Beweging is de sleutel tot een actieve en gezonde levensstijl.

Neem een kijkje in onze workout-video’s en bekijk welke de beste voor jou zijn, zelfs als je niet regelmatig in beweging bent. Met regelmatige lichaamsbeweging en onze maaltijdvervanger wordt het tijd om als de FENIX te herrijzen.

HEERLIJK
SCHOON
RESULTATEN

PUUR
KRACHTIG