Als ORGANO™-distributeur heeft u de mogelijkheid om uw distributeursorganisatie in elk land waar ORGANO™ actief is uit te bouwen en te laten groeien – dat is in meer dan 50 landen en groeit continu.

Wat biedt ORGANO™?

Om u volledig te ondersteunen bij uw nieuwe ORGANO™-activiteiten, hebben we de twee krachtigste beloningsstructuren in de netwerkmarketingsector tot uw beschikking.

• De Dual Team -structuur, die het algemene verkoopvolume beloont.
• En de solide stabiliteit van het Unilevel Plan, dat krachtige Generational-, Matching- en Global Pool-bonussen omvat.

ORGANO™ heeft door het integreren van beide plannen 7 manieren ontwikkeld om betaald te krijgen. Hieronder vallen grote en rechtstreekse bedragen, evenals aanzienlijke inkomsten voor de lange termijn die uw leven verbeteren.

Detailhandel Winst

De verkoop aan de detailhandel vormen de basis van ORGANO™. Als u via uw persoonlijke website producten aan detailhandelklanten verkoopt, zal OG u voor de promotie van onze producten met winst belonen. (Dagelijks en/of wekelijks uitbetaald)

Fast Track Bonus

U kunt onmiddelijk beginnen met geld verdienen! Verdien €15 – €100 op elk OG Promotie Productpakket dat u verkoopt, met geen beperkingen voor het aantal verpakkingen dat u verkoopt. (Wekelijks uitbetaald)

Twee Teams Bonus

Werk samen met anderen om uw netwerk uit te breiden. Krijg de leiding over twee zakelijke teams en u hebt de mogelijkheid om €75,000. te verdienen. (Wekelijks uitbetaald)

Unilevel Bonus

De kern van uw residuele inkomen. Ontvang bonussen uit product bestellingen en herhaal bestellingen die in uw groep gegenereerd worden, tot negen levels diep. (Maandelijks uitbetaald).

Unilevel Matching Bonus

Ontwikkel uw persoonlijk team. Kom in aanmerking om een percentage van de Unilevel Bonus te verdienen die door uw Persoonlijk Gesponsorde Distributeurs verdiend worden, tot 4 levels diep. (Maandelijks uitbetaald)

Generatie Bonus

Word OG Leider en strijk de winsten op. U kunt extra bonussen verdienen, zo diep als vier generaties van gekwalificeerde distributeurs op Sapphire en hoger niveau. (Maandelijks uitbetaald)

Internationale Bonus Pool

De ultieme beloning. U wordt aangemoedigd om uw eigen dromen te overtreffen en in aanmerking te komen voor 3% van het Totale Wereldwijde Unilevel Commissie Volume. (Maandelijks verdiend, Kwartaal uitbetaald)