Ingrediënten maken een koninklijk verschil

Betere producten beginnen met betere ingrediënten. We hebben de hele wereld afgezocht naar het beste dat de natuur te bieden heeft. Ga met ons mee terwijl we deze ongelooflijke ingrediënten verkennen.

Watch Video

Reishi Paddestoel

Ganoderma Lucidum

De oude Chinezen reserveerden reishi voor adel en noemden het de paddenstoel van onsterfelijkheid om de alomvattende gezondheidsondersteuning te beschrijven die het kon bieden. Nu, duizenden jaren later, kun je deze paddenstoel thuis brouwen.

Draagt

Brengt je in een beter humeur

Start een stressvrije dag

Aids in longevity

CORDYCEPS

Genesteld aan de voet van het Himalaya gebergte vind je de zeldzame cordyceps-paddenstoel. Het wordt al honderden jaren gebruikt door Chinezen en Tibetanen die geloofden dat het een groot aantal gunstige effecten had. Vanwege de zeldzaamheid was het echter gereserveerd voor royalty’s … tot nu toe.

Geniet van een zachte en nooit bittere smaak

Samen met de smaak van Arabica koffie.

Verander je humeur

Aziatisch erfgoed

Pruikzwam (Lion´s Mane)

De oude Chinezen vereerden de pruikzwam vanwege zijn cognitieve verbeterende vaardigheden, zoals het verhogen van de focus, het geheugen en de concentratie. Boeddhistische monniken gebruikten deze paddenstoel vaak om hun geest te stimuleren en zich meer te concentreren tijdens meditatie.

Ervaar het verschil

Eet bewust

Glans sinds de ochtend.

Wist je dat?

Paddestoelen nemen hun voedsel van buiten op, net zoals dieren dat doen. De omgeving waarin ze groeien, heeft invloed op de kwaliteit van de verbindingen en voedingsstoffen die erin worden aangetroffen. De Ganoderma, Cordyceps en pruikzwam die deel uitmaken van onze drievoudige paddenstoelenmix, worden gekweekt op een niet-GMOnPurple Corn. Dit resulteert in een hogere voedingswaarde en een natuurlijke expressie van micronutriënten.

De Triple Mushroom Blend is ook:

Gecertificeerde biologische | Veganistisch | Glutenvrij | Geen OGM | Vrij van pesticiden | Niet bestraald | BSE/TSE-vrij | Melanime vrij | Vrij van resterende oplosmiddelen | Gekweekt in de VS

Koffiebonen

ORGANO’s Gourmet ROYAL Black bevat koffiebonen uit Colombia en Brazilië, gekweekt om dat gladde profiel en hints van chocolade te brengen waar we allemaal van houden voor een perfect brouwsel.

 

Met een rijke en robuuste smaak verpakt in elke kop, biedt dit voedingssupplement de smaak van een kopje koffie, versterkt met de voordelen van de Triple Mushroom-melange van Ganoderma, Cordyceps en pruikzwam.

Doordrenkt met Triple paddenstoelenmix

Boordevol robuuste smaak

Ideale combinatie van Arabica & Robusta Koffiebonen

Gastronomische koffie ontmoet royalty

Dit exclusieve Triple Mushroom Blend-voedingssupplement combineert dat met de zachte en rijke smaken van onze gastronomische koffie, verpakt het in een enkelvoudig pakje en geniet van voedingsvoordelen en premium smaak in elk kopje!

Veganistisch

Notenvrij

Notenvrij

Niet gmo

Glutenvrij

Suikervrij

Halal gecertificeerd

FAQs

THE COMPOSITION

THE PREPARATION

THE ORIGIN

THE AUTHENTICITY

WHY SO SPECIAL?

IS IT TRUE?