Αν επιδιώκετε να στήσετε μια παγκοσμίου κλάσης επιχείρηση ή απλώς
αναζητάτε μια ευκαιρία για έξτρα εισόδημα, σας προσκαλούμε να γευτείτε τη χρυσή εμπειρία

#TasteTheGold.

ΕΥΚΑΙΡΊΑ

Μια παγκόσμια εταιρεία που
στηρίζει την επιτυχία σας

Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 50 χώρες και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται. Προσφέρουμε μια παγκόσμια ομάδα υποστήριξης, περιφερειακή ηγεσία και ξεχωριστή διαχείριση ανά χώρα που ανταποκρίνεται στην αγορά και στις ανάγκες των Διανομέων μας.

Γενναιόδωρο, καινοτόμο
και σαφές
πρόγραμμα ανταμοιβών

Το πρόγραμμα ανταμοιβών } που προσφέρουμε παρέχει 7 τρόπους πληρωμής μέσω του προγράμματος ανταμοιβών διπλής ομάδας, και περιλαμβάνει προμήθειες επί των προϊόντων και αρκετά συστήματα καταβολής μπόνους, καθώς και προσωρινές προσφορές. Είναι αποτελεσματικό, καινοτόμο και συνιστά πρότυπο για τον κλάδο.

Αποκλειστικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Τα προϊόντα παγκοσμίου κλάσης ξεκινούν από εκλεκτής ποιότητας συστατικά, από τη γη στο φλιτζάνι και ακόμα παραπέρα. Οι ποιοτικοί έλεγχοι που εφαρμόζουμε είναι αυστηροί, οι διαδικασίες καλλιέργειας που χρησιμοποιούμε είναι πατενταρισμένες και οι παρασκευαστικές πρακτικές που ακολουθούμε είναι πιστοποιημένες.

Παγκοσμίου κλάσης εκπαίδευση
και ανάπτυξη ηγετικής ικανότητας

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρηματίες και ηγέτες της ORGANO™ υλοποιούνται υπό την καθοδήγηση του Συνιδρυτή της εταιρείας Shane Morand αι του Επικεφαλής Οράματος Holton Buggs.

Η εκπαίδευση διέπεται από τις αρχές που έχουν διατυπωθεί από τον Napoleon Hill, συγγραφέα του Think and Grow Rich, του δεύτερου περισσότερο διαβασμένου βιβλίου στον πλανήτη, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μια δέσμευση
ανταπόδοσης

Είμαστε υπερήφανοι χορηγοί του ιδρύματος OG Cares Foundation ενός παγκόσμιου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης της ηγετικής τους ικανότητας, έτσι ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν θετικά το τοπίο για τις μελλοντικές γενιές.

Για τα δεδομένα μέσης οικονομικής απόδοσης,