Γανοδέρματος

Η Διαφορά του:

FΑπό το έδαφος στο φλιτζάνι σας

Τι είναι εκείνο που κάνει τα προϊόντα ORGANO™ τόσο ξεχωριστά;

Με μια λέξη, είναι το γανόδερμα. Αυτό είναι το χρυσό μυστικό της ORGANO. Το γανόδερμα είναι ένα βασικό είδος βοτάνου που χρησιμοποιείται στην Ασία και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον δυτικό κόσμο.

Πίσω από αυτό το θαυματουργό συστατικό υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία και ένας μύκητας από τον οποίο προήλθε…

Ganoderma Lucidum
Ganoderma
Reishi Mushroom Powder

Ανακαλύπτοντας τον μύκητα

Αιώνες πριν, ανακαλύφθηκε ένας μύκητας, ένα απίστευτο μανιτάρι, γνωστό ως Ganoderma lucidum. Ωστόσο, αυτό το είδος δεν έχει τίποτα κοινό με τα άλλα μανιτάρια.

Το Ganoderma lucidum είναι ένα μανιτάρι που δεν χρησιμοποιείται στη μαγειρική, χρησιμοποιείται όμως στην παραδοσιακή ασιατική κουλτούρα λόγω των πολλαπλών οφελών του, και απαντάται ως συστατικό σε πολλά συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα φροντίδας του δέρματος και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το θαυματουργό μανιτάρι

Το γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι με παράξενη εμφάνιση που μοιάζει εξωπραγματικό, σαν να βγήκε από κάποιο παραμύθι του Disney. Η μοναδικότητα του μανιταριού αυτού έγκειται στο ότι αναπτύσσεται πάνω στο ξύλο, κυρίως σε μεγάλα δέντρα (ζωντανά ή νεκρωμένα), σε δάση κυρίως των τροπικών περιοχών της Ασίας.

Ο μακρύς καφετής μίσχος και οι πορτοκαλί καλύπτρες του φυτού προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα, πλην όμως σπάνιο για το ανθρώπινο μάτι, καθώς ευδοκιμεί σε δάση με εξαιρετικά πυκνή βλάστηση. Η ORGANO™ προμηθεύεται μόνο εκλεκτής ποιότητας γανόδερμα, που αναπτύσσεται πάνω σε κορμούς δέντρων χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση, σε μεγάλα υψόμετρα στα βουνά Wuyi της κινεζικής επαρχίας Fuzhou.

Wonder Mushroom
The King of Herbs

Ο βασιλιάς των βοτάνων

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, το Ganoderma lucidum έχει αναγνωριστεί από πολλούς ως το κορυφαίο από όλα τα βότανα. Το κινέζικο όνομα του γανοδέρματος, Lingzhi, σημαίνει «πνευματική ικανότητα», ενώ το ιαπωνικό του όνομα, Reishi, μπορεί να μεταφραστεί ως «βασιλιάς των βοτάνων». Σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς τα μανιτάρια δεν χρησιμοποιούνταν απλώς ως διατροφικό στοιχείο. Πίστευαν ότι τα μανιτάρια είχαν σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Από τη δυναστεία των Μινγκ στη σύγχρονη κινεζική χρήση

Ο Δρ Shi-Jean Lee, διάσημος ιατρός κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ, υποστήριξε τη χρήση του γανοδέρματος στο πασίγνωστο βιβλίο του Great Φαρμακοποιίας [Ban Chao Gang Moo]. Σε αυτό το έργο του προωθεί την τακτική κατανάλωση γανοδέρματος!

Modern Chinese Medicine
Organic Mushroom

Η φυσική διαφορά

Η μοναδικότητα της ποικιλίας Ganoderma lucidum, από την οποία παράγονται τα πολύτιμα σπόρια που είναι τόσο περιζήτητα στην Κίνα, συνίσταται στο ότι αναπτύσσεται στους κορμούς των δέντρων ή σε κούτσουρα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν πλαστικές τσάντες για τη συγκομιδή του γανοδέρματος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα πολύτιμα σπόρια δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν αποτελεσματικά, καθιστώντας το γανόδερμα που συγκεντρώνεται με αυτόν τον τρόπο λιγότερο ισχυρό.

Η ORGANO™ επιλέγει οργανικά

}Η ORGANO ™ είναι η μοναδική βορειοαμερικάνικη εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ που συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες πιστοποιημένες φυτείες οργανικού γανοδέρματος στον κόσμο για να προμηθεύσει με αυτόν τον «θησαυρό της ζωής» τον δυτικό κόσμο. Το 2009, η ORGANO™ και οι συνεργάτες της εγκαινίασαν τις εργασίες κατασκευής του αξίας 240 εκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανικού πάρκου Gano Herb Industrial Park, που είναι το μεγαλύτερο του είδους του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Organic Ganoderma Mushroom
Reishi Mushroom

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το γανόδερμα από το blog μας

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε δημοσιεύσεις από το blog μας σχετικά με το γανόδερμα.

Τα προϊόντα

Μετά την κατεργασία των μανιταριών γανόδερμα, η σκόνη προστίθεται στην οικογένεια προϊόντων της ORGANO™, συμπεριλαμβανομένων των ροφημάτων μας, όπως τα Gourmet Black Coffee, Gourmet Café Latte, Gourmet Café Mocha και Organic Green Tea. Το γανόδερμα αποτελεί επίσης σημαντικό συστατικό της σειράς προϊόντων προσωπικής φροντίδας μας, συμπεριλαμβανομένων της οδοντόπαστας OG Smile Toothpaste και του σαπουνιού G3 Premium Beauty Soap. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σειρά φαρμακοτροφίμων μας, όπως τα συμπληρώματα διατροφής Ganoderma lucidum, Ganoderma lucidum και Ganoderma Spore Powder, όπου απαντάται στην πιο καθαρή μορφή του, κλεισμένο σε φυτική κάψουλα.