Drie sterke leiders,

één overtuigende visie

OG-managers voorstellen

Paul Caldwell

Voorzitter & Algemeen Directeur

Bernardo Chua

Oprichter

Toen Bernardo Chua ORGANO™ oprichtte in 2008, was hij al een zakenman en een netwerkmarketing executive. Bernie, de naam waar hij liefdevol om bekend staat, is geëerd als een van de meest succesvolle zakenmensen in de Pacific Rim. Hij heeft de Dangal ng Bayan Award voor Business en Industry mogen ontvangen, alsmede de National Shoppers Choice Award voor voedingssupplementen en vijf keer de Direct Sales Company of the Year award.

Lees verder

Wat ORGANO™ uniek maakt is Bernie’s visie en inzet om de schatten van de aarde naar mensen wereldwijd te brengen. De eerste vijf jaar van ORGANO was de schat gericht op het oude Chinese kruid bekend als Ganoderma. Bernie was een van de eersten die het kruid succesvol buiten de Aziatische regio op de markt bracht, als ingrediënt van koffie en thee. Het succes duurt voort en aangezien het bedrijf groeit, brengen Bernie en zijn productontwikkelingsteam voortdurend nieuwe schatten en productlijnen naar mensen overal op de wereld. Deze missie heeft ORGANO internationaal een van de snelstgroeiende netwerkmarketingbedrijven gemaakt.

Shane Morand

mede-oprichter

Er wordt algemeen van uitgegaan dat niemand meer producten van Ganoderma-aftreksel heeft verkocht dan de mede-oprichter van ORGANO™, Shane Morand. Als mede-oprichter van ORGANO leidde Shane de ontwikkeling van het compensatieplan, verkooptrainingen, leiderschapstrajecten en de wereldwijde expansie. Zijn vermogen om te motiveren en leiders wereldwijd te ondersteunen, hebben als een blauwdruk voor ORGANO Leadership gediend. Hierdoor heeft het bedrijf zich binnen vijf jaar razendsnel kunnen ontwikkelen tot een internationale onderneming die op zes continenten actief is.

Lees verder

Shane heeft rechtstreeks samengewerkt met een aantal van de meest vooraanstaande sprekers en trainers — waaronder Anthony Robbins, Zig Ziglar, Jim Rhon, Les Brown en Dr. Mark Victor Hansen. Hij is sinds zijn tienerjaren een enthousiaste aanhanger van de succesvolle principes van Napoleon Hill. De visie en betrokkenheid van Shane bij het ontwikkelen van leiderschap zijn essentieel geweest bij het aangaan van de exclusieve samenwerking van ORGANO met The Napoleon Hill Foundation.

OG-managementteam voorstellen

Awie Kardiman

Chief Financial Officer

Awie Kardiman draagt als Chief Financial Officer (CFO) bij ORGANO de internationale verantwoordelijkheid voor alle boekhoudkundige en financiële activiteiten. Ook leidt hij de risicobeheerprocessen.

Lees verder

Awie is een doorgewinterde financiële professional die zijn carrière in Azië begon bij een van de vier grote accountantskantoren. Van daaruit kwam hij in dienst bij Asia Pulp and Paper, een productie- en transportgroep van bedrijven met een omzet van meerdere miljarden dollars. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen. In 2007 verhuisde Awie naar Noord-Amerika voor een functie in senior-management en werd hij de Chief Financial Officer voor verschillende bedrijven in de regio.

Awie ontving zijn BA voor Accounting aan Universitas Trisakti en is een officieel erkende accountant (CPA, CMA) in British Columbia, Canada. Awie spreekt ook vloeiend Indonesisch.

Norman Perrett

Senior Vice President,
Global Operations

Als Senior Vice President van Global Operations is Norm Perrett verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van ORGANO omtrent de strategie en uitvoering, alsmede de commerciële expansie. Hij zorgt ervoor dat alle markten (blijven) voldoen aan zowel alle overheids- en regelgevingsvereisten als de ethische normen van ORGANO.

Lees verder

Norm heeft ORGANO in zes jaar op meer dan 35 markten geïntroduceerd. Hij is werkelijk een ervaren rot in de sector netwerkmarketing. Norm heeft meer dan 30 jaar ervaring op allerlei gebieden, waaronder administratie, klantenservice, logistiek, distributie, overheid en regelgeving, kwaliteitswaarborging en juridisch.

Shella Chua

Senior Vice President,
Global Administration and Distributor Services

Als Senior Vice President van Global Administration and Distributor Services is Shella verantwoordelijk voor het vormen van een dynamische werkomgeving en duurzame infrastructuur voor personeelsbeleid. Ook houdt ze zich bezig met internationale callcenters en distributeurssystemen, waardoor ORGANO hoogwaardige distributiediensten en klantenservice kan bieden om zijn zakelijke doelen te bereiken.

Lees verder

Formeel is zij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, de klant- en distributeurservaring en -diensten, zakelijke relaties en diensten en het algehele bedrijfsmanagement en de -administratie. Shella is daarnaast een belangrijke adviseur van de CEO, evenals van andere afdelingen binnen ORGANO om ervoor te zorgen dat aan de missie van het bedrijf wordt voldaan.

Shella is een van de allereerste ORGANO-medewerkers en als parttime kracht begonnen bij de oprichting van het bedrijf in 2008. Ze werkte zij aan zij met de CEO en oprichter van het bedrijf om het bedrijf op te bouwen van één product vanuit een klein kantoortje tot een van de grootste netwerkmarketingbedrijven in de sector. Shella behaalde een bachelor in Verpleegkunde aan de Universiteit van Alberta in Canada.
Voordat ze bij ORGANO in dienst kwam, werkte Shella als geregistreerd verpleegkundige die gespecialiseerd is Neonatale Intensive Care.

Shannon Hewitson

Vice President, Policy Implementation

Als Vice President van Policy Implementation (beleidsimplementatie) is Shannon Hewitson verantwoordelijk voor de wereldwijde naleving van ORGANO. Hieronder valt het samenwerken met de leiding van het bedrijf en leiderschaps- en overheidsafdelingen om ervoor te zorgen dat het bedrijf en managers blijven opereren binnen de wettelijke richtlijnen van de markten en de hoogste ethische normen van ORGANO.

Lees verder

Shannon heeft al een indrukwekkende carrière van meer dan 20 jaar in de netwerkmarketingsector achter de rug. Ze heeft managerservaring bij diverse bedrijven in de branche, waaronder landelijke activiteiten, regionale verkopen alsmede in cliëntdiensten, regelgeving en naleving. Shannon is door diverse bureaus voor consumentenbescherming bekroond voor haar leiderschap. Hieronder de ombudsman, het Better Business Bureau en de Kamer van Koophandel. Ze heeft een proactieve rol in de sector op zich genomen, en onder andere beleid voor rechtvaardige en ethische bedrijfsactiviteiten bij de Direct Selling Association vormgegeven. Shannon is afgestudeerd aan de Ryerson University met een graad in Human Resource Management, heeft een certificaat in Business Applications van de Toronto School of Business, evenals een diploma Accounting van Humber College.

Stephen Ang

Assistant Vice President, Logistics

Als Assistant Vice President van Logistics leidt Stephen Ang het leveringsketenbeheer van ORGANO, waaronder het transport, voorraadbeheer, opslag en de kwaliteitscontrole in de hele onderneming.

Lees verder

Stephen trad in 2008 bij ORGANO in dienst en heeft meer dan acht jaar ervaring in logistiek management bij bedrijven in consumptiegoederen in Azië en Noord-Amerika. Als een van de eerste ORGANO-medewerkers ontwikkelde Stephen de logistiek in het gehele bedrijf. Stephen behaalde een bachelor in Bedrijfsadministratie en Management aan de Universiteit van St. Benilde.

Colin Morgan-Jones

Regional Vice President, Europe, Africa and Russia/CIS

Colin Morgan-Jones trad bij ORGANO in dienst als Regional Vice President van Europa, Afrika en Rusland/CIS. Hij is verantwoordelijk voor alle activiteiten van het bedrijf in deze regio’s.

Lees verder

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de directe verkoop in verschillende leidersrollen bij particuliere en aan de NASDAQ genoteerde multinationals. Colin heeft een uitgebreide en solide staat van dienst in heel Europa en Rusland/CIS. Zijn expertise omvat het samenvoegen van internationale best practices met de lokale culturele bedrijfsdynamiek. Colin is in zijn vorige functies verantwoordelijk geweest voor de commerciële uitbreiding, plantageteelt alsmede overnames en initiatieven omtrent de strategische bedrijfsontwikkeling. Hij heeft altijd sterke, duurzame en meetbare resultaten behaald. Colin is een fervent aanhanger en specialist van netwerkmarketing; vastbesloten om levens te veranderen en anderen te ondersteunen om hun doelen en ambities te bereiken. Hij is afgestudeerd in Business Administration and Management aan South Notts College. Colin is een echtgenoot en vader. Hij geniet van koken, lezen en heeft een grote belangstelling voor golf en rugby.

Rodolfo Vargas

Regionaal Directeur, Latijns-Amerika

Als Regionaal Directeur van ORGANO Latijns-Amerika houdt Rodolfo Vargas toezicht op alle facetten van het bedrijfsleven ORGANO in Mexico, Midden- en Zuid-Amerika. Rodolfo werd in september 2016 aangesteld na de bouw van ondernemingen in Mexico op de tweede grootste ORGANO markt.

Lees verder

Rodolfo heeft meer dan 19 jaar professionele ervaring in het leiden van nieuwe en bestaande bedrijven. Hij heeft zich in de afgelopen twaalf jaar gespecialiseerd in internationale en directe verkoop in Mexico en Latijns-Amerika.

Rodolfo behaalde een diploma aan het Nationaal Polytechnisch Instituut (IPN – UPIICSA) in Industrial Engineering, gespecialiseerd in Planning en Control. Ook heeft hij een graad aan het Instituto Tecnologico de Estudios Superiores in Monterrey (ITESM) in Bedrijfsstrategie, Kwaliteitsmanagementsystemen en Buitenlandse Handel en Douane.

Subhajati Angsuvarnsiri

Regional Vice President,
Southeast Asia

Subhajati Angsuvarnsiri, Country Manager, Thailand, Myanmar,{j}Laos en Cambodja is verantwoordelijk voor operations, strategie, verkoop en marketing. Bovendien verzorgt en verbetert hij de relaties met toonaangevende verkoopsverantwoordelijken uit Thailand, Myanmar, Laos en Cambodja.

Lees verder

Voor hij in 2013 bij ORGANO in dienst trad, bekleedde Subhajati verschillende leidinggevende functies in de regio. Hij bouwde zo 20 jaar ervaring op in de directe verkoop.
In november 2015 werd Subhajati geëerd door ZKH Kroonprins Maha Vajiralongkorn van Thailand voor zijn waardevolle bijdrage aan de Thaise maatschappij, niet enkel als zakenman maar ook als weldoener.
Subhajati volgde met succes een MBA-opleiding aan de Boston University.
Hij is gedurende 6 opeenvolgende jaren voorzitter geweest van de Boston University Alumni Association in Thailand, en is nog steeds actief bestuurslid van de American University Alumni Association in Thailand, die geniet van Koninklijke Bescherming.
Subhajati heeft ook de rol vervuld van Eerste Vicevoorzitter van de Direct Selling and Network Association van Thailand.
In zijn rol van actief lid en als een van de belangrijkst donoren van de Community Children‘s Foundation (of CCF), dat onder Koninklijke Bescherming van HKH Prinses Maha Chakri Sirindhorn staat, geeft Subhajati ook veel terug aan de maatschappij.