EVO_eng_03

U hoeft u nooit meer zorgen te maken dat u zonder uw favoriete OG-producten komt te zitten.
Plaats uw bestelling via maandelijkse automatische verzending en ontvang tot 20% korting op uw aankoop

Uw bestelling met automatische verzending wordt elke maand verwerkt.

20% korting op alle bestellingen via maandelijkse automatische verzending

ONLINE TOEGANG, 24/7/365, altijd en overal ter wereld

Het hele jaar door speciale aanbiedingen en promoties

Naast de bestelling van vandaag, zal de bestelling met automatische verzending 30 dagen na de dag dat deze ingesteld is verwerkt worden en kan voor deze verwerkingsdatum bijgesteld worden om producten toe te voegen of te verwijderen.

SAMENVATTING VAN DE VOORWAARDEN VAN HET PROGRAMMA VOOR AUTOMATISCHE VERZENDING

Door ervoor te kiezen om deel te nemen aan het programma voor automatische verzending gaat u ermee akkoord dat u het volgende begrijpt:

1. Ik zal maandelijkse bestellingen ontvangen van Organo Gold-producten, overeenkomstig mijn huidige ingestelde en terugkerende bestelling;

2. Het bedrag van mijn maandelijkse bestelling zal op mijn creditcard in rekening gebracht worden, plus toepasselijke btw en verzendkosten, op het moment dat elke verzending verwerkt wordt; en ik ben de JURIDISCHE EIGENAAR of anderzijds EEN GEAUTORISEERDE GEBRUIKER van de creditcard die aan mijn inschrijving voor het programma voor automatische verzending gekoppeld is.

3. De bestelling zal elke maand terugkeren MITS en TOTDAT ik de bestelling verander of annuleer.

4. Ik kan mijn bestaande bestelling of inschrijving op het programma voor automatische verzending op ELK MOMENT en vanwege ELKE REDEN veranderen of annuleren zonder verdere heffingen of kosten, door eenvoudigweg een e-mail te sturen naar [email protected], OF door dit gratis nummer te bellen: 1-855-414-6266.

5. Als ik binnen 30 dagen na de inschrijvingsdatum annuleer, zal mijn annulering onmiddellijk van kracht zijn, anders zal mijn annulering van kracht worden vijf (05) dagen nadat mijn e-mail of telefoongesprek is ontvangen door Organo Gold.

6. Het is mijn verantwoordelijkheid om Organo Gold in te lichten over veranderingen aan mijn bestelling met automatische verzending of inschrijfgegevens voor het programma voor automatische bestelling inclusief: mijn creditcardgegevens, adres-/facturerings- en/of contactgegevens.